SEP

Location
Unisel Bestari Jaya Chancellery Building

Categories

Sukacita dimaklumkan bahawa UNISEL dengan kerjasama SMK Bandar Sunway dan SMK Seksyen 19 dengan kerjasama Jabatan Pendidikan Negeri Selangor, Pejabat Pendidikan Daerah Petaling Perdana, Majlis Pengetua Sekolah Malaysia Daerah Petaling Perdana dan LeapEd Services Sdn. Bhd. akan menganjurkan Conference On Public School Transformation And Innovation (CPSTI) 2019. Ketetapan persidangan adalah seperti berikut:

Tarikh              : 27 dan 28 September 2019 (Jumaat dan Sabtu)

Masa                : Seperti lampiran aturcara

Tempat            : Dewan Canselor, UNISEL Bestari Jaya & Bangunan Fakulti Komunikasi, Seni Visual dan Pengkomputeran

Oleh yang demikian, pihak Fakulti Komunikasi, Seni Visual dan Pengkomputeran selaku Jawatankuasa persidangan ingin menjemput semua warga Universiti Selangor terlibat dalam persidangan ini sama ada sebagai peserta ataupun sebaliknya.

Justeru, bagi yang berminat mengikuti persidangan ini, maklumat dan informasi persidangan adalah seperti di lampiran atau boleh layari di http://bit.ly/cpsti2019. YBhg. Prof./Prof.Madya/Dr./Tuan/Puan juga boleh hubungi Cik Nor Zakiah Binti Ismail di (019) 391 4452 bagi sebarang pertanyaan lanjut.